https://faberzorko.hr/wp-content/uploads/2019/01/DSC_6079-00-s.jpg
Više od namještaja po mjeri

Faber Zorko Interijeri

FABER-ZORKO d.o.o. proizašla je iz obiteljske stolarske radionice koju je 2001. godine osnovao Emanuel s ocem Marčelom. Zorkovi su generacijama stolari, koji su se uvijek bavili i drugim majstorskim zanimanjima. Tradicija je ostala zapisana u genima, majstorstvo u rukama, a obiteljska atmosfera dio je naše svakodnevice.
Danas se bavimo proizvodnjom namještaja i uređenjem interijera u širem smislu. Obuhvaćamo i širimo se na sva povezana područja da bi svojim klijentima pružili potpunu uslugu uređenja interijera. Dugogodišnje iskustvo, u kombinaciji s kontinuiranim učenjem i uvođenjem suvremenih tehnologija, ono je što nas čini drukčijima i prepoznatljivima. Naglasak stavljamo na sposobne i marljive ljude, pojedince koji zajedničkim snagama stvaraju Faber Zorko Interijere. Važnost dajemo kvaliteti, finoći u detaljima i želji za uvijek boljim. I ne prihvaćamo ništa manje.
U svijetu u kojem nitko nema vremena za sebe, mi smo odlučili naći vremena za Vas. Tu smo da slušamo, razgovaramo, savjetujemo i zajedničkim snagama kvalitetno stvorimo ambijent koji ste i željeli.